Jídelní lístek

23.04. Pondělí
  • Polévka: Francouzská
  • Jídlo 1: Segedínský guláš, houskové knedlíky
  • Jídlo 2: Špagety s bazalkovým pestem a sýrem parmezánského typu
  • Jídlo 3: Rybí filet se žampiony, opečené brambory
24.04. Úterý
  • Polévka: Z vaječné jíšky
  • Jídlo 1: Mexické fazole (s klobásou), chléb
  • Jídlo 2: Italské brambory s mozzarelou a olivami
  • Jídlo 3: Gnocchi (bramborové noky) s kuřecím masem, listovým špenátem a smetanou

Ovoce

25.04. Středa
  • Polévka: Rajská s těstovinami
  • Jídlo 1: Kuře pečené na divoko s rýží
  • Jídlo 2: Jogurtové knedlíčky s ovocnou omáčkou ze zakysané smetany
  • Jídlo 3: Zeleninový salát s kuřecím masem a dressinkem s chia semínky, bagetka
26.04. Čtvrtek
  • Polévka: Čočková
  • Jídlo 1: Šunkofleky, sterilovaná okurka
  • Jídlo 2: Krkonošský bulgur, rajče (bulgur, houby)
  • Jídlo 3: Živáňský kotlík, brambory (vepřové, kuřecí maso s rajčaty a paprikami

Ovoce

27.04. Pátek
  • Polévka: Brokolicový krém
  • Jídlo 1: Sekaná pečeně, brambory, zelný salát
  • Jídlo 2: Sójový guláš s paprikou, špecle
  • Jídlo 3: Klatovský závitek, dušená rýže
Informace o přítomnosti alergenů v jednotlivých pokrmech jsou vyznačené v tištěném jídelním lístku vyvěšeném v jídelně a dále jsou k dispozici v jídelníčku při objednávání obědů přes portál www.strava.cz (červené ikony vpravo od pokrmu). Změna alergenů vyhrazena. Možné stopové množství alergenů není v jídelním lístku uváděno.
Gymnázium Českolipská
Českolipská 373
Praha 9
283 882 028
info@ceskolipska.cz
V Praze vytvořilo studio
Craft & Ideas